Ковбасні вироби

Фільтр
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні
  1. Ковбаски Три сира в/ г н/о вак/упак  (ВАГ.) Алан
    Доставка НП відсутня
    Ковбаски Три сира в/ г н/о вак/упак (ВАГ.) Алан
    Код товару: 4254679
    685,40 грн./кг
  2. Ковбаса Баликова "Димовки" 1/г 280г  ТМ Житомирський МК
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Баликова "Димовки" 1/г 280г ТМ Житомирський МК
    Код товару: 5067322
    67,70 грн./шт
  3. Шинка з Індика "Артесано з трюфелем"  (ВАГ.) Elpozo
    Доставка НП відсутня
    Шинка з Індика "Артесано з трюфелем" (ВАГ.) Elpozo
    Код товару: 4461163
    755,70 грн./кг
  4. Ковбаса Салямі Фірмова в/г (ВАГ.)  Безлюдівський МК
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Салямі Фірмова в/г (ВАГ.) Безлюдівський МК
    Код товару: 3268608
    358,70 грн./кг
  5. Рулет Курячий к/в ц/б  (ВАГ.) Кременчук
    Доставка НП відсутня
    Рулет Курячий к/в ц/б (ВАГ.) Кременчук
    Код товару: 4003566
    492,90 грн./кг
  6. Хамон de Cebo Iberica MOLD б/к (фас.) LEGADO, Іспанія
    Доставка НП відсутня
    Хамон de Cebo Iberica MOLD б/к (фас.) LEGADO, Іспанія
    Код товару: 5214808
    Акційна ціна 1 800,00 грн./кг Звичайна ціна 2 400,23 грн./кг
  7. Ковбаса Салямі Extra (ВАГ.) SOLA
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Салямі Extra (ВАГ.) SOLA
    Код товару: 5090176
    819,21 грн./кг
  8. Ковбаса  Українська с/к в/с 350г  вак/упак  Ведмедівський
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Українська с/к в/с 350г вак/упак Ведмедівський
    Код товару: 4243264
    Акційна ціна 175,95 грн./шт Звичайна ціна 207,00 грн./шт
  9. Рулет Карпати к/в в/г в/у (ВАГ.) "Домашні ковбаси"
    Доставка НП відсутня
    Рулет Карпати к/в в/г в/у (ВАГ.) "Домашні ковбаси"
    Код товару: 5030528
    389,40 грн./кг
  10. Ковбаса Фует MEDITERRANEO (ВАГ.) TM Elpozo, Іспанія
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Фует MEDITERRANEO (ВАГ.) TM Elpozo, Іспанія
    Код товару: 5229195
    751,90 грн./кг
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні

Ковбасні вироби — це готові до споживання м'ясні продукти, які виготовляються за різними технологіями. Вони виробляються на основі м'ясного фаршу або рубленого м'яса, субпродуктів, шпика та спецій. Для виготовлення ковбас використовують різні види м'яса: свинину, яловичину, птицю. Спочатку виробам надають певну форму, а потім доводять до готовності шляхом варіння, смаження, копчення, сушіння або запікання.

Ціни на ковбасу залежать від виду та якості сировини, типу оболонки та технології виробництва. Якісні продукти можна придбати в інтернет-супермаркеті «РОСТ» у великому асортименті різновидів із доставкою в Харкові.

Особливості виготовлення ковбасної продукції

Характеристики виробів визначаються технологією їх виготовлення. Наприклад, варені ковбаси приготовані з м'ясного фаршу, збагаченого соєю, мають високу вологість і коротший термін придатності. Варено-копчені ковбаси виробляються з рубленого м'яса, яке спершу варять, а потім коптять, додаючи багато спецій, вершки, шпик і борошно.

Сирокопчені вироби виготовляються за технологією холодного копчення, результатом є тверда структура після ферментації та видалення вологи. Вони насичені різноманітними спеціями, навіть коньяком. Сиров'ялені продукти готують із маринованого м'яса, спочатку коптять холодним димом, а потім в'ялять.

Спеціальні сорти ковбас — ліверна та кров'яна, вони готуються з субпродуктів, подрібнених до фаршу.

Розмаїття ковбасних виробів на будь-який смак

«РОСТ» пропонує вам широкий вибір ковбасної продукції за вигідними цінами. У каталозі доступні такі різновиди ковбаси:

  • сирокопчена;
  • буженина;
  • балик копчений та запечений;
  • варена ковбаса;
  • шинка;
  • кабаноси;
  • грудинка;
  • сальтисон та багато іншого.

Перед тим як купити ковбасу, варто ознайомитися зі складом продукту та харчовою цінністю на сайті магазину. Чим менше додаткових компонентів містить м’ясний виріб (крохмаль, підсилювачі смаку, нітрити натрію), тим корисніший делікатес.

Як вибрати якісну ковбасу?

Купуючи продукт, зверніть увагу на декілька важливих критеріїв вибору:

  1. Склад продукту: уважно перевіряйте його на етикетці. Якісна ковбаса має містити великий відсоток м'яса й незначну кількість добавок, таких як підсилювачі смаку та консерванти.
  2. Зовнішній вигляд: виберіть ковбасу з рівномірним кольором, без плям і жирового шару. У випадку варених продуктів уникайте тих, що мають блискучу або липку поверхню, що може вказувати на наявність хімічних добавок.
  3. Запах: переконайтеся, що ковбаса має м'ясний аромат без неприємних відтінків, які можуть свідчити про низьку якість або зіпсованість продукту.
  4. Текстура: якісна ковбаса мусить мати щільну та однорідну текстуру. Уникайте занадто м'яких або водянистих виробів (у випадку вареної) та дуже твердих, якщо це сиров’ялена

Крім того, обов’язково перевірте термін придатності та зберігайте продукт у відповідних умовах (наприклад, у холодильнику).

Показати