Ковбасні вироби

Фільтр
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні
  1. Ковбаса Сервелат 330г в/г в/к "Ювілейний Преміум"
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Сервелат 330г в/г в/к "Ювілейний Преміум"
    Код товару: 4462480
    221,00 грн./шт
  2. Ковбаса Смачна "Ранчо" 1/г 280г  ТМ Житомирський МК
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Смачна "Ранчо" 1/г 280г ТМ Житомирський МК
    Код товару: 5067324
    69,00 грн./шт
  3. Ковбаса  Салямі Фуршетна в\к,в/с в/п 460гр ,шт,ТМ Глобино
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Салямі Фуршетна в\к,в/с в/п 460гр ,шт,ТМ Глобино
    Код товару: 5268056
    212,30 грн./шт
  4. Буженина запечена ,ваг.ТМ М'ясна гільдія
    Доставка НП відсутня
    Буженина запечена ,ваг.ТМ М'ясна гільдія
    Код товару: 5297450
    602,00 грн./кг
  5. Ковбаса  Українська с/к в/с 350г  вак/упак  Ведмедівський
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Українська с/к в/с 350г вак/упак Ведмедівський
    Код товару: 4243264
    207,00 грн./шт
  6. Ковбаса Сервелат с/к в/с 300г Безлюдівський  МК
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Сервелат с/к в/с 300г Безлюдівський МК
    Код товару: 5232865
    245,10 грн./шт
  7. Ковбаса варена Олів"є. 500г, ТМ Глобино
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса варена Олів"є. 500г, ТМ Глобино
    Код товару: 5291290
    112,40 грн./шт
  8. Сосиски Дитячі , ВАГ. ТМ Фарро
    Доставка НП відсутня
    Сосиски Дитячі , ВАГ. ТМ Фарро
    Код товару: 5299152
    467,00 грн./кг
  9. Ковбаса з м'ясом птиці "Ukrainian" с\к, в\с , 0,270 кг, Шт ,ТМ "Бащинський"
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса з м'ясом птиці "Ukrainian" с\к, в\с , 0,270 кг, Шт ,ТМ "Бащинський"
    Код товару: 5279312
    171,90 грн./шт
  10. Ковбаса Салямі Віденська н/к в/с ,Ваг, ТМ Безлюдівський МК
    Доставка НП відсутня
    Ковбаса Салямі Віденська н/к в/с ,Ваг, ТМ Безлюдівський МК
    Код товару: 5273986
    423,40 грн./кг
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні

Ковбасні вироби — це готові до споживання м'ясні продукти, які виготовляються за різними технологіями. Вони виробляються на основі м'ясного фаршу або рубленого м'яса, субпродуктів, шпика та спецій. Для виготовлення ковбас використовують різні види м'яса: свинину, яловичину, птицю. Спочатку виробам надають певну форму, а потім доводять до готовності шляхом варіння, смаження, копчення, сушіння або запікання.

Ціни на ковбасу залежать від виду та якості сировини, типу оболонки та технології виробництва. Якісні продукти можна придбати в інтернет-супермаркеті «РОСТ» у великому асортименті різновидів із доставкою в Харкові.

Особливості виготовлення ковбасної продукції

Характеристики виробів визначаються технологією їх виготовлення. Наприклад, варені ковбаси приготовані з м'ясного фаршу, збагаченого соєю, мають високу вологість і коротший термін придатності. Варено-копчені ковбаси виробляються з рубленого м'яса, яке спершу варять, а потім коптять, додаючи багато спецій, вершки, шпик і борошно.

Сирокопчені вироби виготовляються за технологією холодного копчення, результатом є тверда структура після ферментації та видалення вологи. Вони насичені різноманітними спеціями, навіть коньяком. Сиров'ялені продукти готують із маринованого м'яса, спочатку коптять холодним димом, а потім в'ялять.

Спеціальні сорти ковбас — ліверна та кров'яна, вони готуються з субпродуктів, подрібнених до фаршу.

Розмаїття ковбасних виробів на будь-який смак

«РОСТ» пропонує вам широкий вибір ковбасної продукції за вигідними цінами. У каталозі доступні такі різновиди ковбаси:

  • сирокопчена;
  • буженина;
  • балик копчений та запечений;
  • варена ковбаса;
  • шинка;
  • кабаноси;
  • грудинка;
  • сальтисон та багато іншого.

Перед тим як купити ковбасу, варто ознайомитися зі складом продукту та харчовою цінністю на сайті магазину. Чим менше додаткових компонентів містить м’ясний виріб (крохмаль, підсилювачі смаку, нітрити натрію), тим корисніший делікатес.

Як вибрати якісну ковбасу?

Купуючи продукт, зверніть увагу на декілька важливих критеріїв вибору:

  1. Склад продукту: уважно перевіряйте його на етикетці. Якісна ковбаса має містити великий відсоток м'яса й незначну кількість добавок, таких як підсилювачі смаку та консерванти.
  2. Зовнішній вигляд: виберіть ковбасу з рівномірним кольором, без плям і жирового шару. У випадку варених продуктів уникайте тих, що мають блискучу або липку поверхню, що може вказувати на наявність хімічних добавок.
  3. Запах: переконайтеся, що ковбаса має м'ясний аромат без неприємних відтінків, які можуть свідчити про низьку якість або зіпсованість продукту.
  4. Текстура: якісна ковбаса мусить мати щільну та однорідну текстуру. Уникайте занадто м'яких або водянистих виробів (у випадку вареної) та дуже твердих, якщо це сиров’ялена

Крім того, обов’язково перевірте термін придатності та зберігайте продукт у відповідних умовах (наприклад, у холодильнику).

Показати