Гриби консервовані

Фільтр
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні
  1. Гриби Шампіньйони стериліз. (різані) 440г Верес
    Гриби Шампіньйони стериліз. (різані) 440г Верес
    Код товару: 25097
    Акційна ціна 54,90 грн./шт Звичайна ціна 79,26 грн./шт
  2. Шампіньйони мариновані цілі 720г  Домашні продукти
    Шампіньйони мариновані цілі 720г Домашні продукти
    Код товару: 5099834
    131,00 грн./шт
  3. Цілий чорний консервований трюфель TARTUFI 35гр
    Цілий чорний консервований трюфель TARTUFI 35гр
    Код товару: 5180038
    769,50 грн./шт
  4. Гриби білі сушені 50г ТМ "Боровичок"
    Гриби білі сушені 50г ТМ "Боровичок"
    Код товару: 3168597
    230,30 грн./шт
  5. Гриби шамп. закусочні 460г Верес
    Гриби шамп. закусочні 460г Верес
    Код товару: 26250
    154,60 грн./шт
  6. Гриби закусочні Шампіньйони (цілі) 730г Верес
    Гриби закусочні Шампіньйони (цілі) 730г Верес
    Код товару: 25096
    215,20 грн./шт
  7. Гриби шамп. закусочні 260мл Верес
    Гриби шамп. закусочні 260мл Верес
    Код товару: 35444
    97,10 грн./шт
  8. Гриби білі сушені 40г ТМ "Шарм"
    Гриби білі сушені 40г ТМ "Шарм"
    Код товару: 3168595
    190,60 грн./шт
  9. Гриби маслюки мариновані 200г (с/б) ТМ "Шарм"
    Гриби маслюки мариновані 200г (с/б) ТМ "Шарм"
    Код товару: 117318
    80,30 грн./шт
  10. Гриби білі мариновані 480г (с/б) ТМ "Шарм"
    Гриби білі мариновані 480г (с/б) ТМ "Шарм"
    Код товару: 111753
    259,90 грн./шт
  11. Гриби білі сушені 15г ТМ "Шарм"
    Гриби білі сушені 15г ТМ "Шарм"
    Код товару: 3168594
    80,30 грн./шт
  12. Гриби маслюки мариновані 480г (с/б) ТМ "Шарм"
    Гриби маслюки мариновані 480г (с/б) ТМ "Шарм"
    Код товару: 111755
    150,10 грн./шт
Сторінка
на сторінці
За рейтингом
Акційні
Зростання ціни
Зменшення ціни
Акційні

Консервовані гриби: смачні та поживні

Консервовані гриби не лише часто подають до святкового столу, але й використовують у щоденному раціоні. У готовому вигляді цей продукт доступний для вживання в будь-який сезон.

На полицях магазинів здебільшого можна зустріти печериці в консервованому вигляді, оскільки в промислових масштабах їх вирощують у великій кількості в спеціальних умовах. Однак в асортименті продавців представлені й інші види грибів:

  • білі;
  • лисички;
  • маслюки;
  • опеньки;
  • гливи;
  • ерінги.

Кожен із них має свій неповторний смак та текстуру.

Особливості та переваги грибів як популярного продукту до столу

Смакові властивості продукту багато в чому залежать не лише від способу приготування, але й від використаного маринаду. Білі гриби, зокрема, містять велику кількість антиоксидантів, а також заліза та кальцію, при цьому вони відрізняються неповторним ароматом.

Лисички мають не лише унікальну форму й текстуру, але й містять велику кількість вітамінів A, B1, PP та амінокислот. Серед мікроелементів, що входять до їхнього складу, є мідь та залізо.

Маслюки мають значну харчову цінність завдяки наявності великої кількості клітковини та вітаміну B, а опеньки за вмістом кальцію та фосфору можуть виступати як повноцінна заміна риби.

Якщо печериці цінуються саме завдяки смаку та текстурі, то гливи значно перевершують їх за користю. Вони відрізняються високою концентрацією калію, фосфору та інших мікроелементів, насичені аскорбіновою та фолієвою кислотами, ніацином і вітамінами групи B. Ерінги мають схожий склад, крім того, багаті на йод та цинк.

Варіанти приготування грибів

Консервовані гриби можна вважати готовим до вживання продуктом, який не потребує подальшої термічної обробки. Вони зберігають соковитість та відрізняються ніжним смаком. Також їх додають у салати.

Консервовані гриби можна подавати як самостійну закуску, а також доповнювати спеціями та нарізаною цибулею, попередньо заправивши олією.

В інтернет-магазині «РОСТ» можна знайти як цілі, так і нарізані продукти, які завдяки особливому приготуванню зберігають свою форму та текстуру. Купити консервовані гриби пропонується в різних варіантах приготування та зберігання:

  • в олії;
  • у власному соку;
  • у різноманітних маринадах із додаванням спецій;
  • у складі соусів та салатів;
  • у вигляді асорті з кількох видів грибів;
  • з начинкою.

Також доступні до замовлення білі гриби в сушеному вигляді від різних виробників. Їх можна використовувати для приготування супів та підлив із неповторним ароматом, а в подрібненому вигляді – додавати до соусів.

Залежно від способу приготування можна оцінити користь готового продукту з грибів. У маринованому вигляді вони зберігають більшість своїх поживних властивостей та текстуру, а завдяки термічній обробці позбавляються шкідливих речовин. Сушені гриби містять найбільшу концентрацію вітамінів та мікроелементів.

Як придбати якісні гриби до столу

Під час покупки насамперед звертають увагу на саме пакування та термін придатності, вказаний на ньому. Мариновані гриби зазвичай продають у скляній тарі з металевою кришкою, на якій не має бути ознак механічного пошкодження чи корозії.

Прозора тара дозволяє оцінити не лише форму й структуру грибів, але й стан маринаду, у якому вони знаходяться. В інтернет-магазині «РОСТ» доступний широкий асортимент консервованих продуктів у різному фасуванні.

Показати